Hírek

június 05 · -adminposzt- Kedves követők! Az elmúlt napokban kénytelenek voltunk hozzászólásokat törölni, mivel azok nem feleltek meg moderálási alapelveinknek. A kulturált véleménynyilvánításban hiszünk, ezért Lilla nevében is kérjük, hogy tartózkodjunk a sértő, obszcén megnyilvánulásoktól. Ha esetleg valaki még nem találkozott volna az irányelveinkkel, az alábbiakban elolvashatja azokat. Köszönjük a megértést! Admin A hozzászólásokban kérjük mellőzd: Politikai vagy szélsőséges ideológiai nézetre vonatkozó tartalmakat, valamint a másokat sértő hozzászólásokat. Agresszív, zavaró, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő kommenteket. Olyan hozzászólás elküldését, ami jogszabályba ütközik, vagy jogszabálysértésre buzdít. Valamint az olyan hozzászólásokat, ami bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, politikai, nemi, egyéb hovatartozást, akár burkolt formában is.

tovább

június 03 · 8 hónapnyi kitartás és kemény munka meghozta az eredményét! Máté Naturál Testépítő Magyar Bajnok lett Novice 180+ és Open 180+ kategóriában, és a végén az Abszlút Bajnok címet is behúzta!! Nagyon büszke vagyok rá!!!

tovább

május 19 · Örömmel teszek eleget Orosz Ákos kihívásának, mert szerintem is nagyon fontos, hogy 2019. május 26-án éljünk a szavazati jogunkkal, és voksoljunk az Európai Parlament képviselőire. A kihívás eredeti elindítója noÁr. #anoArmivagyunk #ajovonkrolszavazunk #aHang Az én kihívottjaim pedig: Szinetár Dóra Official Fanclub, Stahl.hu Gömöri András Máté, Kocsis Tibor, Simon Kornél hivatalos oldala

tovább

május 16 · ÉN MÁR NAGYON VÁROM A HOLNAP ESTÉT! REMÉLEM TI IS! MEGÍGÉREM, HOGY AKI OTT LESZ, NAGYON JÓL FOGJA ÉREZNI MAGÁT! ❤️ TALÁLKOZZUNK HOLNAP, PÉNTEKEN ESTE NYOLCKOR A KIRÁLY UTCA 11-BEN!

tovább

május 07 · magyar,2018

tovább

Következő fellépés

Fellépés (Sajószentpéter) Sajószentpéter, Sport u. 32, 3770 Magyarország
2019. június 23. (18:00)

Zene

A Most és Mindörökké album WEBSHOP-on keresztül már megrendelhető!Video

 
 
 
Váltás desktop módra